Strategia si nevoile tale de promovare sigur au nevoie de implementari care sa rupa gura targului prin vizibilitate, inovatie si eficienta. Din acest motiv, ne aliniem exigentelor prin mijloace alternative si complementare publicitatii clasice.

Pentru ca vizibilitatea in fata produselor si serviciile similare devine din ce in ce mai anevoioasa, punem la indemana o forma de promovare agatatoare de retina si atentie. Baloanele cu aer cald sunt imposibil de ignorat. Balonul functioneaza ca un panou plutitor reusind sa ridice privirile si  sa transmita mesaje puternice. In afara de costuri totul este mai mare comparativ cu o campanie obisnuita. Daca un banner oricat ar fi de mare nu-ti mai intoarce privirile, nu poti spune acelasi lucru cand vezi un balon cu amplitudinea unui bloc de 10 etaje.

Oferta este de fiecare data personalizata conform nevoilor si bugetului. Astfel,  poate porni de la inchirierea unui balon cu mesajele  dumenavoastra pe nacela sau invelis si poate ajunge pana la  confectionarea in intregime a unui  balon  adaptat identitatii vizuale a companiei .

De asemenea, InAir  vrea sa aduca clientilor sai solutia completa pentru o campanie aeriana de succes incepand de la echipament si consultanta in  realizarea unui balon personalizat pana la personal calificat in sfaturi pentru targetare eficienta si maximizarea impactului, management operational si logistic.